Acasă Politic Franta: Cătălina Ștefănescu, huiduită în biserică

Franta: Cătălina Ștefănescu, huiduită în biserică

DISTRIBUIȚI

132660 – 10112014 – Un deputat PSD a mers la Paris în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale ca să le spună românilor din Diaspora că Guvernul Ponta este singurul guvern preocupat de problemele nevoiaşilor. Mesajul PSD, transmis de deputatul Cătălina Ștefănescu, într-o biserică din Paris, a fost întâmpinat de cei Diasporă cu huiduieli.

Cătălina Ştefănescu, deputat PSD de Teleorman, împreună cu Stela Arhir,  secretarul general pentru Diaspora al PSD au făcut o vizită la Paris. Oamenii veniţi la biserica ” Sfinţii Trei Ierarhi” pentru slujbă s-au arătat deranjaţi de tentativa de campanie electorală făcută de cele două doamne în lăcaşul de cult, relatează stiripesurse.ro.

”Guvernul Victor Ponta a fost primul Guvern care….”, a început secretarul general pentru Diaspora al PSD, dar a fost oprit de huiduielile celor aflaţi în biserică. ”Nu-i normal!”, ”Jos Ponta”, ”Să-i transmiteţi lui Ponta să nu fure atâta!”, ”Ponta ne-a furat!” au fost comentariile enoriaşilor nemulţumiţi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.