Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Galaţi: Sume mari obţinute prin evaziune, ridicate de la organizatori de evenimente...

Galaţi: Sume mari obţinute prin evaziune, ridicate de la organizatori de evenimente festive

DISTRIBUIȚI

 132667 – 10112014 – Poliţiştii din Galaţi au ridicat peste 675.000 de lei, 2.000 de euro şi acte contabile, în urma a nouă percheziţii la firme specializate în organizarea de evenimente festive, precum şi la domiciliile administratorilor acestora, bănuiţi de evaziune fiscală şi spălare de bani. De la una dintre firme au fost confiscate 420 de kilograme de carne şi alte produse, care nu îndeplineau normele igienico-sanitare.

La data de 9 noiembrie a. c., poliţiştii din cadrul IPJ Galaţi, cu sprijinul jandarmilor,  au efectuat nouă percheziţii, la sediile şi punctele de lucru a trei societăţi comerciale cu obiect de activitate organizarea de evenimente festive, precum şi la domiciliile administratorilor acestora, bănuiţi de evaziune fiscală şi spălare de bani.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 675.000 de lei şi 2.000 de euro, bani care nu erau evidenţiaţi în registrele de casă ale societăţilor, documente financiar-contabile şi agende prin care se ţinea o evidență paralelă, neînregistrată, a relațiilor comerciale desfăşurate, potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi.

De asemenea, de la o societate comercială din municipiul Tecuci, poliţiştii şi inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Galaţi au confiscat 420 de kg. de carne şi alte produse care nu îndeplineau normele igienico-sanitare.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat în perioada 2012-2014 urmează a fi stabilit de specialişti ai Direcţiei Naţionale Antifraudă detaşaţi pe lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.