Acasă Externe Germania: Nemții, întrei ei

Germania: Nemții, întrei ei

DISTRIBUIȚI

132854 – 18112014  – Presedintele german Joachim Gauck l-a felicitat luni pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale din Romania. Gauck i-a transmis si un mesaj lui Klaus Iohannis, care a fost postat pe pagina de Internet a Administratiei Prezidentiale din Germania, potrivit Ziare.com.

Cele doua tari vor avea o buna colaborare de acum inainte, mai ales in ceea ce priveste intarirea statului de drept, l-a sigurat seful de stat german l-a asigurat pe presedintele ales al Romaniei.

„Veti prelua acest mandat intr-o perioada plina de provocari majore atat pentru Europa, cat si pentru tara dvs. Fiti sigur ca Germania va sprijini Romania in implementarea reformelor, mai ales in ceea ce priveste imbunatatirea statului de drept. Vom sustine, de asemenea, si viitoarele parteneriate. Am increderea ca vom continua sa dezvoltam relatii de prietenie si o buna cooperare a tarilor noastre, atat in contextul european, cat si la nivel international”, se arata in mesajul presedintelui german catre Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.