Acasă Bucuresti-Ilfov Ilfov Ilfov: Un deţinut evadat de la Jilava a fost găsit înjunghiat la...

Ilfov: Un deţinut evadat de la Jilava a fost găsit înjunghiat la Măgurele

DISTRIBUIȚI

132919 – 20112014  –  Un detinut de la Jilava care a evadat, miercuri dimineata, de la punctul de lucru din afara penitenciarului la care era repartizat, a fost gasit injughiat, informeaza reprezentatii inchisorii.Barbatul, in varsta de 32 de ani, a fost gasit in holul unui bloc din localitatea Magurele, judetul Ilfov, de catre o echipa formata din angajati ai Politiei Orasului Magurele si ai Penitenciarului Bucuresti Jilava.

Fiind injunghiat in zona abdomenului, autoritatile au solicitat interventia unui echipaj SMURD. Detinutul se afla acum intr-un spital din reteaua publica de sanatate pentru a primi ingrjiri medicale de specialitate.

Autoritatile vor demara o ancheta pentru a elucida cauzele producerii acestui eveniment.

Detinutul, Dumitru Daniel Sandu, incarcerat in regim semideschis pentru o condamnare definitiva la 2 ani si 9 luni de inchisoare pentru furt calificat, a parasit punctul de lucru exterior la care era repartizat.

In vederea capturarii acestuia s-au luat mai multe masuri: blocarea cailor de acces – posibile directii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenta a mai multor echipe de cautare formate din personalul unitatii, precum si cooperarea cu Directia Generala a Politiei Municipiului Bucuresti, Politia de Frontiera si Inspectoratul Judetean de Jandarmi Ilfov.

In plus, conducerea penitenciarului investigheaza circumstantele in care acesta a evadat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.