Acasă Externe Kazahstan: Emil Constantinescu, la Almaty, pentru “o nouă formă de dialog global”

Kazahstan: Emil Constantinescu, la Almaty, pentru “o nouă formă de dialog global”

DISTRIBUIȚI

132631 – 07112014 – Fostul preşedinte Emil Constantinescu se află în Almaty (anterior Alma-Ata, fostă capitală a Kazahstanului – n. r.) pentru a participa la conferinţa „Noua paradigmă a dezvoltării sustenabile a umanităţii: G-Global, o nouă formă de dialog global”.

Conferinţa se desfăşoară în perioada 5-8 noiembrie la Universitatea Naţională Al-Farabi Kazakh şi este organizată de Academia Mondială de Artă şi Ştiinţă şi de Consorţiul Universităţii Mondiale (WUC).

În calitate de membru în Consiliul Director al World University Consortium (WUC), preşedintele Emil Constantinescu a participat la întrunirea membrilor World University Consortium, iar în ultima zi a conferinţei va fi prezent la întâlnirea membrilor Board of Trustees al Academiei Mondiale de Artă şi Ştiinţă (WAAS), potrivit unui comunicat remis PROMPT MEDIA.

`           Printre participanţii la conferinţa „Noua paradigmă a dezvoltării sustenabile a umanităţii: G-Global, o nouă formă de dialog global” desfăşurată la Universitatea Naţională Al-Farabi Kazakh se numără reprezentanţi ai mai multor think-tank-uri din întreaga lume, printre care Clubul de la Roma, Green Cross International, Institutul de Diplomaţie Culturală din Berlin, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.