Acasă Sud Teleorman Teleorman: Percheziţii la fostul prefect Niţulescu şi la trei primării din Teleorman

Teleorman: Percheziţii la fostul prefect Niţulescu şi la trei primării din Teleorman

DISTRIBUIȚI

133124 – 27112014 – Procurori DNA efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție comise în perioada 2009 – 2012. În cursul zilei de 27 noiembrie 2014 sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Teleorman, din care patru sunt instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, potrivit unui comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

In acest dosar este vizat fostul prefect de Teleorman Teodor Nitulescu (PDL), banuit de fapte de coruptie si abuz in serviciu, potrivit Digi24, la domiciliul caruia autoritatile cauta probe.

De asemenea, perchezitii au loc la sediile a trei primarii si la spitalul din Rosiorii de Vede, care ar fi incheiat contracte de achizitii publice in mod ilegal, in perioada mandatului de prefect al lui Nitulescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.