Acasă Economie Timiş: Captură mare de ţigări de contrabandă la frontiera de vest

Timiş: Captură mare de ţigări de contrabandă la frontiera de vest

DISTRIBUIȚI

132803 – 14112014 –  Poliţiştii de frontieră specializati în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române (IGPFR) şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Timişoara au depistat şi ridicat în vederea confiscării peste 150.000 pachete ţigări de contrabandă netimbrate, in valoare de 300.000 euro.

Azi dimineaţă, în jurul orelor 6:45, poliţiştii de frontieră specializaţi în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul IGPFR şi ITPF Timişoara au desfăşurat o acţiune complexă care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile.

Poliţiştii de frontieră au verificat mai multe mijloace de transport care se deplasau pe şoseaua dintre Arad  şi Timişoara, ocazie cu care a fost oprit în trafic şi un automarfar înmatriculat în Bulgaria, care era condus de un cetăţean român.

În urma controlului, în remorca automarfarului au fost descoperite peste 150.000 pachete ţigări marca „Marble”, netimbrate. Valoarea bunurilor este evaluată la 300.000 euro.

Cercetările continuiă în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, se precizează într-un comunicat al IGPFR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.