Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: De-ale UDMR: Trece în opoziţie, dar susţine Guvernul

Bucureşti: De-ale UDMR: Trece în opoziţie, dar susţine Guvernul

DISTRIBUIȚI

133372 –  09122014 – Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că retragerea Uniunii de la guvernare va deveni efectivă începând de sâmbătă, dar că va continua să susțină cabinetul Ponta și că va sprijini învestirea noului guvern.

”Vom merge în opoziție. În proiectele importante pentru România vom colabora cu toate forțele politice. Noi vom vota pentru proiecte care sunt în folosul oamenilor, fie că vin de la Iohannis, de la Ponta sau altcineva. Nu facem opozitie de dragul opoziției”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit B1 Tv.

Referitor la intrarea PLR la guvrenare, liderul UDMR a declarat că va trebui găsită o soluție juridică, pentru că PLR nu există oficial: ”Nu am discutat despre noua structură a Guvernului, nu este treaba mea. PLR nu există oficial. Trebuie să găsească o soluție juridică”.

Întrebat ce poziție va adopta UDMR dacă PNL va formula o invitație pentru a colabora într-un nou guvern, Kelemen Hunor a declarat nu a primit până acum vreo invitație în acest sens.

”De când s-au închis urnele nu am vorbit cu niciun lider. L-am felicitat pe domnul Iohannis, dar nu am avut discuții oficiale, nu ne-au invitat. Pănă acum nu este o inițitiva de acest gen nici de la ei, nici de la noi.”, a mai spus liderul UDMR. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.