Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Sibiu: Klaus Iohannis a revenit în ţară

Sibiu: Klaus Iohannis a revenit în ţară

DISTRIBUIȚI

133529 –  15122014 –  Presedintele ales, Klaus Iohannis, s-a intors in tara, dupa concediul pe carel l-a petrecut, alaturi de sotie, in SUA si apoi in Germania.  Iohannis a revenit duminica seara pe Aeroportul din Sibiu cu o cursă de linie. Potrivit televiziunilor de stiri, presedintele ales a calatorit la clasa economic si in timpul zborului s-a fotografiat cu pasagerii care i-au cerut acest lucru.

La putin timp dupa ce a revenit in tara, presedintele ales a postat un mesaj pe o retea de socializare, in care ii indeamna pe romani sa caute in arhivele personale imagini si marturii de la Revolutia din 1989.

„Anul acesta se implineste un sfert de veac de cand poporul roman si-a castigat dreptul la libertate. Va chem, asadar, sa ne amintim impreuna de iarna anului 1989 si de eroii neamului roman. Cautand in arhive fotografii din acele zile ale eliberarii noastre si folosind hashtag-ul#25deanidelibertate, sa punem laolalta imagini si marturii despre ce a insemnat caderea comunismului si nasterea democratiei romanesti!”, a scris pe Facebook Klaus Iohannis.

Iohannis anuntase ca va participa pe 16 decembrie la Timisoara la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie.

Presedintele ales va depune juramantul in fata Parlamentului Romaniei pe 21 decembrie, ziua in care se implinesc 25 de ani de la izbucnirea revoltelor populare din Bucuresti care au dus la caderea regimului comunist. (sursa – enational.ro) – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.