Acasă Sud Arges Argeş: Bogdan Diaconu vrea dizolvarea partidelor în care există minim 10 membri...

Argeş: Bogdan Diaconu vrea dizolvarea partidelor în care există minim 10 membri cu funcții care sunt acuzați de corupție

DISTRIBUIȚI

133452 – 10122014 Președintele Partidului România Unită, deputatul Bogdan Diaconu, a lansat astăzi, la Pitești, Filiala PRU Argeș, alături de Cristi Liță, președintele organizației, și de alți membri din conducerea centrală a formațiunii.

În cadrul conferinței de presă, președintele PRU a declarat că situația de la Argeș unde fostul președinte de Consiliu Județean este condamnat pentru fapte de corupție, iar primarul municipiului reședință de județ se află într-o fază avansată de cercetare penală reprezintă un exemplu al ravagiilor pe care le face corupția în România.

”România este o țară bogată, singurul impediment care îi oprește pe români să beneficieze de acest lucru este corupția. De aceea, în centrul mesajului PRU stă justiția socială, motiv pentru care am și depus la Parlament un proiect de lege care prevede dizolvarea partidelor în care există minim 10 membri cu funcții care sunt acuzați de corupție”, a declarat președintele PRU.

Prim-vicepreședintele PRU Vlad Hogea a precizat în cadrul conferinței că PRU este ”un partid de generație care își propune să facă istorie, așa cum în trecut au existat generații unite în jurul unor idealuri naționale care au determinat progresul României, cum de exemplu generația pașoptistă”.   – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.