Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: 70 de audieri în cazul Vanghelie

Bucureşti: 70 de audieri în cazul Vanghelie

DISTRIBUIȚI

133685 –  19122014 – Cateva zeci de persoane vor fi audiate de procurori, vineri, la sediul Politiei Capitalei, dupa perchezitiile care au avut loc in cursul diminetii intr-o cauza care vizeaza suspiciuni in legatura cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale. Potrivit Ziare.com, ar fi vorba de 76 de persoane citate, care urmeaza sa fie audiate.

„La data de 19 decembrie a fost declansata o actiune la care participa 120 de politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB), care efectueaza 25 de perchezitii in municipiul Bucuresti, inclusiv la o institutie publica, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Infractiunile vizate se afla in competenta exclusiva de cercetare a procurorului. Audierile vor fi derulate de catre procurori, la sediul Politiei Capitalei”, precizeaza DGPMB.

Procurorii efectueaza urmarirea penala intr-o cauza privind savarsirea unor infractiuni de traffic de influenta, cumparare de influenta si abuz in serviciu in legatura cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale.

Procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Roman de Informatii.

Perchezitii au fost făcute in cadrul acestei actiuni si la Primaria Sectorului 5. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.