Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dezamăgire pentru “amicii din PMP”

Bucureşti: Dezamăgire pentru “amicii din PMP”

DISTRIBUIȚI

133723 –  22122014  – Reprezentantii PMP s-au adunat, luni, la sediul partidului, unde fusesera anuntati ca va veni Traian Basescu pentru a-si prelua biroul, dar dupa cateva ore de asteptare au aflat ca fostul presedinte „nu are in program” aceasta actiune. In prealabil, activistii PMP au decorat unul dintre gardurile sediului formatiunii cu patru afise mari, in care Basescu era infatisat alaturi de cancelarul german Angela Merkel, presedintele american Obama si fostul presedinte francez Sarkozy.

Si jurnalistii au fost anuntati de membrii echipei liderului PMP, Elena Udrea, ca fostul presedinte va veni la sediul de partid „dupa ora 11.00”, pentru a-si lua in primire biroul special amenajat de „amicii din PMP”. Apoi, aceiasi le-au comunicat jurnalistilor lasati in strada, pentru ca accesul in sediu era interzis, ca fostul presedinte nu va mai trece pe la sediu.

„Nu e in regula”, a comentat un lider al PMP, anunturile total contradictorii despre prezenta lui Basescu la sediul PMP.

In final, la orele pranzului, la sediu si-a facut aparitia fostul consilier de stat Dorel Onaca, care le-a comunicat jurnalistilor ca Traian Basescu nu vine luni la PMP, pentru ca „nu are in program acest lucru”.

Presedintele PMP Elena Udrea a anuntat inainte de scrutinul prezidential ca fostul presedinte va fi prezent in 22 decembrie, in prima zi dupa finalizarea mandatului sau, la sediul PMP, unde i se va amenaja un birou, Basescu dorind ca acest cadru sa fie suficient de incapator si pentru decorarea cu tablouri.

Traian Basescu a petrecut, duminica, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.