Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Directorul unei şcoli, eliberat din funcţie după ce o elevă s-a...

Bucureşti: Directorul unei şcoli, eliberat din funcţie după ce o elevă s-a accidentat

DISTRIBUIȚI

133329 – 05122014 – Directorul Şcolii „I. G. Duca” din București, Petre Craşoveanu, a fost eliberat din funcţie, la cerere, după ce zilele trecute o elevă de clasa a VII-a s-a accidentat la ora de sport care se desfăşura într-o spaţiu improvizat de pe hol, potrivit Mediafax.

„În urma prezentării raportului realizat de către o echipă a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, privind incidentul de la Şcoală Gimnazială ”I. G. Duca”, sector 5, în cadrul Consiliului de Administraţie al ISMB, întrunit în data de 5 decembrie, directorul unităţii de învăţământ a fost eliberat din funcţie, la cerere”, se precizează într-un comunicat  al ISMB.

Raportul a fost înaintat Şcolii „I. G. Duca”, pentru a fi luate măsurile legale referitoare la responsabilitatea profesorului de educaţie fizică în producerea acestui incident.

ISMB a făcut verificări la Şcoala „I. G. Duca” după ce o elevă s-a lovit la cap, marţi, în timpul orei de sport care se desfăşura pe hol, într-un spaţiu improvizat.

Ora de sport se desfăşura pe hol întrucât sala destinată acestei discipline fusese transformată în spaţiu pentru orele clasei pregătitoare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISMB, Marian Banu, ISMB nu a primit de la Şcoala „I. G. Duca” nicio cerere pentru transformarea sălii de sport în sală pentru clasa pregătitoare. „Nu s-a solicitat aprobare pentru transformarea sălii de sport în sală de clasă. Şi dacă s-ar fi cerut aşa ceva, nu s-ar fi aprobat”, a spus Banu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.