Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Incident foarte grav la Școala nr.146 ”I.G. Duca” din Sectorul 5

București: Incident foarte grav la Școala nr.146 ”I.G. Duca” din Sectorul 5

DISTRIBUIȚI

 133213 – 02122014 – Incident foarte grav la Școala nr.146 ”I.G. Duca” din cartierul Panduri, Sectorul 5. O fetiţă de 13 ani a fost dusă în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce s-a accidentat în timpul unei ore de sport, ţinută pe holul şcolii. Asta pentru că sala de sport a fost transformată în sală de curs.

Tatăl copilului, Octav Fulger, spune că fata este în stare gravă și se află la Spitalul Bagdasar, unde i se fac investigații. ”Am fost sunat de la şcoală şi mi s-a spus că a fost obligată să facă un salt. Nu a putut sau nu a vrut şi a fost împinsă de profesorul de sport, s-a dezechilibrat şi a căzut. S-a lovit rău la cap. A căzut direct în cap, a început să îi curgă sânge şi a fost inconştientă. A venit ambulanţa şi mama ei şi a fost dusă la spital. Ştiu de mult de orele de sport ţinute pe holul şcolii. Am vrut să merg la şcoală, dar fiica mea nu m-a lăsat, pentru că nu voia să îi fie micşorată nota”, a spus Fulger, citat de Realitatea.

Școala nr.146 este una dintre cele mai bune din București, fiind considerată însă și ”una de fițe”. –            PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.