Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Institutul Aspen Romania a premiat SRI

Bucureşti: Institutul Aspen Romania a premiat SRI

DISTRIBUIȚI

133323 – 05122014 – Institutul Aspen Romania, condus de senatorul Mircea Geoana, a acordat un premiu Serviciului Roman de Informatii (SRI), pentru activitatea la Summit-ul NATO 2014 si in structurile transatlantice. „Premiul special Aspen” a fost acordat Serviciului Roman de Informatii, pentru activitatea deosebita cu ocazia summitului NATO de la Cardiff din acest an si reprezentarea cu succes a Romaniei la cel mai inalt nivel in structurile transatlantice”, a informat Institutul Aspen Romania, potrivit HotNews.ro.

La gala Institutului Aspen Romania, care a avut loc joi seara, in Bucuresti, SRI a fost reprezentat de Florin Cosmoiu, seful Centrului National Cyberint al serviciului, precum si de purtatorul de cuvat al institutiei, Sorin Sava.

Distinctia a fost inmanata de Vasile Iuga, Country Managing Partner al PWC Romania si membru al Boardului Institutului Aspen Romania.

Presedintele Institutului Aspen Romania, senatorul Mircea Geoana, este si seful Comisiei pentru afaceri externe a Senatului.

Imediat dupa alegerile prezidentiale ratate de candidatul PSD, Victor Ponta, Mircea Geoana a criticat conducerea PSD, el fiind apoi exclus din partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.