Acasă Uncategorized Bucureşti: Întâlnire Băsescu-Iohannis la Palatul Cotroceni în această seară

Bucureşti: Întâlnire Băsescu-Iohannis la Palatul Cotroceni în această seară

DISTRIBUIȚI

Basescu_Iohannis133601 –  17122014 – Presedintele in functie Traian Basescu si presedintele ales Klaus Iohannis se vor intalni miercuri dupa-amiaza la Palatul Cotroceni, incepand cu orele 17.00.

PNL a solicitat ca aceasta intalnire sa aiba loc la orele 16.00, dar informatia nu fusese confirmata de presedintele Basescu. Ulterior, purtatorul de cuvant al lui Klaus Iohannis a venit cu precizari.

„Presedintele ales, Klaus Iohannis, si presedintele Traian Basescu vor avea in aceasta seara, la ora 17.00, o intalnire la Palatul Cotroceni. Cei doi presedinti vor discuta detaliile institutionale ale predarii-preluarii mandatului de presedinte al Romaniei”, a declarat Tatiana Niculescu Bran, potrivit Ziare.com.

Totodata, aceasta a anuntat ca duminica, dupa investirea presedintelui Iohannis in Parlament, va avea loc, la Palatul Cotroceni, o scurta ceremonie prin care se va face transferul de putere intre actualul si viitorul presedinte al Romaniei.

Dupa alegerile prezidentiale, seful statului a declarat ca Iohannis si consilierii sai pot veni la Cotroceni pentru discutii privind dosarele existente si stabilirea procedurilor de predare-primire a mandatului de presedinte.

Klaus Iohannis nu si-a anuntat public echipa de consilieri prezidentiali, insa scriitoarea Tatiana Niculescu Bran a declarat ca va fi purtator de cuvant, iar deputatul PNL George Scutaru a spus ca va fi consilier prezidential pe probleme de securitate.

Klaus Iohannis va depune juramantul in fata Parlamentului duminica, 21 decembrie, zi in care se incheie cel de-al doilea mandat de presedinte al lui Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.