Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ministrul Energiei îi ameninţă cu tribunalul pe deputaţii Iulian Iancu şi...

Bucureşti: Ministrul Energiei îi ameninţă cu tribunalul pe deputaţii Iulian Iancu şi Andreea Paul

DISTRIBUIȚI

133291 – 04122014 – Ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, a declarat joi că îi va da în judecată pe parlamentarii Iulian Iancu (PSD) și Andreea Paul (PNL), pentru insultă și calomnie.  „Lucrurile în spațiul public au depășit o limită. Am decis să îi acționez în instanță pentru insultă și calomnie pe Iulian Iancu și pe Andreea Paul. Domnul Iancu răspândește de aproximativ 10-12 zile, în spațiul public, foarte multe insulte, calomnii. Cred că trebuie respectată o anumită decență în toate afirmațiile care se fac”, a spus acesta, potrivit B1 Tv.

Deputatul PSD Iulian Iancu l-a acuzat pe ministrul Nicolescu, fost manager al OMV Petron, că, odată ajuns în Guvern, a început să facă lobby pentru această companie în detrimentul intereselor statului român.

Acuzațiile vin în contextul în care Guvernul Ponta a decis, miercuri, amânarea cu un an a renegocierii redevențelor.

Nicolescu a mai declarat că își asumă documentul în care își prezintă poziția pentru redevențe, însă a precizat că nu este de acord ca fără aprobarea sa astfel de documente să ajungă în spațiul public.

„Tot ce este scris acolo îmi asum. Nu mai am ce să comentez pe acest subiect pentru că nu este responsabilitatea mea și am transmis acest lucru biroului de presă”, a adăugat ministrul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.