Acasă Politic Bucureşti: O nouă întâlnire “săptămânală” între preşedinte şi premier

Bucureşti: O nouă întâlnire “săptămânală” între preşedinte şi premier

DISTRIBUIȚI
sursa foto: radu-tudor.ro
sursa foto: radu-tudor.ro
sursa foto: radu-tudor.ro

– 133762 –  30122014 – Premierul Victor Ponta a avut luni o întrevedere cu președintele Klaus Iohannis, discuție după care prim-ministrul a afirmat că a fost întâlnirea sa „săptămânală” cu șeful statului, pe subiecte obişnuite de colaborare instituţională, potrivit B1 Tv.

„Am avut întâlnirea săptămânală cu preşedintele Iohannis – subiectele obişnuite de colaborare instituţională! Şi urări de La mulţi ani”, a scris Victor Ponta, pe Twitter.

Surse oficiale au declarat anterior că, imediat după şedinţa de guvern, premierul Victor Ponta a mers la Palatul Cotroceni, unde preşedintele Klaus Iohannis a început o serie de discuţii cu unii dintre miniştri.

Potrivit acestora, cei doi au discutat inclusiv despre bugetul pe anul viitor.

Administraţia Prezidenţială a precizat, anterior, prin intermediul unui comunicat de presă, că la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, luni şi marţi au loc, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri ale şefului statului cu miniştrii Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu.

În cursul zilei de luni au avut loc întâlnirile cu miniştrii de Interne şi Apărare, în timp de întâlnirea cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu va avea loc marţi.  –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.