Acasă Politic Bucureşti: Parlamentari PP-DD, excluşi din partid noaptea

Bucureşti: Parlamentari PP-DD, excluşi din partid noaptea

DISTRIBUIȚI

133245 –  03122014  – Cinci parlamentari PP-DD au fost exclusi din partid, noaptea trecuta, iar deputatul Daniel Fenechiu a criticat dur decizia luata de formatiunea din care face parte. „Noaptea trecuta a fost noaptea mintii in PP-DD…Obscurul Birou National de Coordonare al partidului, intrunit la miez de noapte – ca huhurezii – a decis sa mai dea o lovitura de gratie partidului, excluzand din partid majoritatea deputatilor care au inteles ca PP-DD-ul n-a fost niciodata altceva decat SRL-ul lor… Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu au platit cu calitatea de membru, faptul ca si-au permis sa aiba coloana vertebrala…In definitiv, nimic nou… Important este ca nepoata Maresalului si gasca ei de abonati la sinecurile furnizate de Ponta sa ramana la ciolan…Chiar daca raman singuri in partid…Sa aiba stampila si sa poate vorbi de amintirile transformate in cosmar…Din pacate pentru ei, nu va fi asa…Sfarsitul lor e mult mai aproape decat isi imagineaza…”, a scris miercuri dimineata pe Facebook Daniel Fenechiu, potrivit Ziare.com.

Ulterior, intr-o interventie telefonica la B1 Tv, Daniel Fenechiu a adaugat ca nu este surprins de excluderi si acuzat „prostitutia politica” a PP-DD referindu-se la sustinerea presedintelui PSD,Victor Ponta.

„Inca de ieri circula aceasta informatie. Aceasta amenintare a existat. Presedintele partidului era la Camera Deputatilor si dadea telefoane sa nu se recunoasca grupul. Este genul de manifestare a oamenilor mici, care nu inteleg ca in Romania lucrurile se schimba, care nu inteleg mesajul dat de electorat pe 16 noiembrie si care se agata cu disperare de niste sinecuri pe care Ponta le-a dat in disperarea de a iesi presedinte. Electoratul PP-DD este impotriva acestei forme de prostitutie politica. Daca mai exista o minima ratiune in capul lor si ca inteleg ca partidul nu este al lor, atunci cred ca trebuie sa il supuna majoritatii. Tot ce inseamna simpatizant al PP-DD nu sustine transformarea partidului in PSD”, a afirmat deputatul PP-DD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.