Acasă Politic Bucureşti: Politicienii arestaţi vor acasă de sărbători

Bucureşti: Politicienii arestaţi vor acasă de sărbători

DISTRIBUIȚI

 133717 –  22122014  – Politicieni şi oameni de afaceri vor să-şi petreacă sărbătorile acasă, motiv pentru care au contestat mandatele de arestare emise pe numele lor. Printre aceştia Viorel Hrebenciuc şi fiul său, oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dan Besciu, patronul Euroconstruct, potrivit Digi24. Viorel și Andrei Hrebenciuc sunt cercetați în arest preventiv de procurorii DNA Brașov pentru o retrocedare a unei păduri din județul Bacău ce s-ar fi făcut în condiții ilegale. Prejudiciul în acest dosar se ridică la aproximativ 300 de milioane de euro. În același caz mai sunt arestați preventiv senatorul Ioan Adam și omul de afaceri Gheorghe Paltin Sturdza.

Toți patru încearcă astăzi să anuleze o hotărâre pronunțată săptămâna trecută, prin care mandatele de arestare au fost prelungite cu alte 30 de zile.

Tot astăzi, și omul de afaceri Dorin Cocoș încearcă să obțină cercetarea în libertate. El este arestat încă din luna octombrie în Dosarul Microsoft. Săptămâna trecută i-a fost prelungit și lui mandatul de arest preventiv.

Dan Besciu va ajunge și el în fața Instanței supreme, astăzi, el fiind în prezent în arest la domiciliu și cere o măsură preventivă mai blândă în timp ce procurorii vor ca el să fie arestat preventiv. – PROMPT MEDIA

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.