Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sebastian Ghiţă dă de înţeles că îşi face partid

Bucureşti: Sebastian Ghiţă dă de înţeles că îşi face partid

DISTRIBUIȚI

133325 – 05122014 – Sute de tineri care l-au sprijinit pe Victor Ponta în campania electorală, din toată țara s-au întâlnit aseară într-un club bucureștean. La eveniment a luat parte și Sebastian Ghiță, proaspăt demisionar din PSD. Acesta și-a început discursul în fața tinerilor strigând: “Vanghelie e aici?”, „Iliescu e aici ?”. „Nuuuuu !!!”, au răspuns cei prezenți. Ghiță a continuat prin recitarea unei strofe din poezia “Doina” de Mihai Eminescu, încheind prin a le mulțumi participanților pentru că l-au susținut pe Victor Ponta la prezidențiale, potrivit Stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, Ghiță le-ar fi vorbit tinerilor și despre o nouă structură politică, sugerând că aceasta va apărea curând. În același ton politic, acesta le-a spus că România are nevoie de investitii străine, dar că trebuie să promovam si să protejam tinerii care vor să muncească si să aiba un viitor în țara lor.

Deputatul PSD Sebastian Ghiță și-a anunțat, în data de 28 noiembrie, demisia din partid, în urma unei discuţii purtate cu liderul PSD, Victor Ponta. Ghiţă a susţinut că demisia i-a fost solicitată de Victor Ponta şi că i-a înţeles argumentele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.