Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Șefii PSD puși să aleagă între funcția de partid și cea...

Bucureşti: Șefii PSD puși să aleagă între funcția de partid și cea din guvern

DISTRIBUIȚI

133507 –  12122014 – Premierul Victor Ponta ar fi fost pus de colegii din PSD în situația de a alege dacă vrea să rămână premier sau președinte al partidului. Potrivit unor surse citate de Realitatea Tv, şi Liviu Dragnea ar fi fost pus să în fața aceleiași alegeri, între funcția din govern și cea din partid.

Un prim semnal că există o a treia tabără în PSD care incearca sa-si impuna proprii oameni si propriile regulie este afirmația purtatorului de cuvant al formațiunii, Gabriela Firea, care sustine ideea separarii functiilor administrative de cele politice.

„Toti parlamentarii PSD sunt alaturi de conducerea partidului, alaturi de Victor Ponta si Liviu Dragnea, in aplicarea proiectului de modernizare a PSD. Ideea de a separa functiile administrative de cele de partid este una buna, care va contribui la eliminarea din imaginarul public a perceptiei de baron. Nu discutam despre ce este corect in aceasta perceptie, ci despre modul in care ea influenteaza relatia cu alegatorii. Sustinem ducerea pana la capat a acestui proiect de modernizare”, se arata intr-un comunicat al PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.