Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Şeful Aviaţiei din MAI a fost demis

Bucureşti: Şeful Aviaţiei din MAI a fost demis

DISTRIBUIȚI

133739 –  23122014  – Şeful Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) din MAI, generalul Dorel Gradinaru, a fost demis de ministrul de Interne, Gabriel Oprea, el primind “alte sarcini în cadrul Direcției Generale de Management Operațional”, potrivit unui comunicat al MAI.

Atribuțiile funcției de inspector general al IGAv vor fi preluate de către general de flotilă aeriană Cristinel Reliu Ion, din cadrul MApN, începând cu data de 23 decembrie 2014. Noul inspector general al IGAv al MAI va avea ca adjunct pe comandorul Laurențiu Machedon.

Generalul de flotilă aeriană Cristinel Reliu IOn a fost în perioada 2011-2014 comandant al Bazei 90 Transport Aerian – MApN, ultima funcție ocupată în cadrul MApN fiind de șef Instrucție și doctrină în cadrul Forțelor Aeriene Române. Generalul de flotilă aeriană Cristinel Reliu Ion este un pilot experimentat, având la activ peste 3.000 de ore de zbor, fiind instructor de zbor din anul 1999.

Comandorul Laurențiu Machedon a ocupat funcția de comandant al Grupului Logistic din cadrul Bazei 90 Transport Aerian – MApN, este inginer de bord din anul 2007, fiind absolvent al Academiei Tehnice Militare, promoția 1990, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.