Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Stolojan: Românii au dat pe 16 noiembrie un semnal pentru “curăţirea”...

Bucureşti: Stolojan: Românii au dat pe 16 noiembrie un semnal pentru “curăţirea” tuturor partidelor

DISTRIBUIȚI

 133334 –  08122014   – Semnalul dat de români prin votul din 16 noiembrie este de curăţire, nu doar a PSD, dar şi a celorlaltor formaţiuni politice, susţine Theodor Stolojan, potrivit Psnews.ro. Europarlamentarul este de părere că, după alegerile prezidenţiale, în România ar trebui să se schimbe fundamentul pe care se face guvernarea politică. 

„Semnalul dat de români pe 16 noiembrie e de curăţire nu numai a PSD, ci şi a celorlalte partide. Sociologii au spus-o, a spus-o şi preşedintele României, cine nu va înţelege acest mesaj va fi spulberat, aşa cum s-a întâmplat cu Ponta în 16 noiembrie”, a declarat Theodor Stolojan.

Potrivit europarlamentarului, Klaus Iohannis oferă o garanţie din partea Presedinţiei.

„Schimbarea pe care o aştept eu, şi poate nu numai eu, vizavi de ce s-a întâmplat în 16 noiembrie, este schimbarea fundamentului pe care se face guvernarea politică în România, şi anume clientelismul politic. (…) Ceea ce aţi văzut cu aceste supraevaluări la despăgubiri, este numai varful icebergului. Este un dezastru pentru România ce s-a întâmplat în acest proces de despăgubiri”, a mai spus Stolojan. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.