Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Theodor Paleologu despre Traian Băsescu: „Un mare luptător”, care trebuie „să...

Bucureşti: Theodor Paleologu despre Traian Băsescu: „Un mare luptător”, care trebuie „să înțeleagă din greșelile sale”

DISTRIBUIȚI

133704 –  22122014  – Traian Basescu are meritul ca a reusit sa tina PSD departe de putere multa vreme, fiind „un mare luptator”, care trebuie „sa inteleaga din greselile sale”, sustine deputatul Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii.

„Cred ca, in primul rand, foarte important este ca a tinut PSD-ul departe de putere. N-a reusit chiar zece ani sa tina PSD-ul departe de putere, dar e mare lucru, pentru ca partidele romanesti sunt foarte nocive, dar asta-i mai nociv decat celelalte si sistemul PSD care exista in 2004 era absolut sufocant pentru tara noastra”, a declarat Theodor Paleologu la RFI Romania, adaugand ca „un alt aspect, fara indoiala foarte important, este ancorarea foarte clara la Vest”.

Pe de alta parte, deputatul a spus ca Traian Basescu trebuie sa isi mai „improspateze anturajul”.

„Dansul a spus ca a dat-o in bara cu anumite persoane, l-ati auzit sambata. Pai daca a dat-o in bara cu anumite persoane, n-are rost sa se incapataneze s-o dea in bara la nesfarsit cu aceleasi persoane, trebuie sa mai improspateze putin anturajul”, a declarat Paleologu.

Traian Basescu s-a referit, in conferinta de presa tinuta sambata, la Alina Bica, fostul sef al DIICOT, aflata in arest preventive, despre care a afirmat că face parte din “lunga lista a persoanelor cu care am dat-o in bara”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.