Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Traian Băsescu: “Am revenit la condiţia de om liber”

Bucureşti: Traian Băsescu: “Am revenit la condiţia de om liber”

DISTRIBUIȚI

133692 –  22122014  – După ce a încheiat mandatul de şef al statului, Traian Băsescu se declară un om liber şi a ieşit duminică împreună cu soţia la o bere, într-un restaurant din Capitală. Acolo era aşteptat de liderii PMP şi de simpatizanţi.

„Am revenit la condiţia pe care mi-am dorit-o şi cât am fost 10 ani preşedinte. Să fiu om liber. Să mă simt bine cu cine vreau. 10 ani foarte mult mi-am dorit să rămân și om: Acum am revenit la calitatea de om normal și cât am fost preşedinte am încercat să rămân om normal”, a spus Traian Băsescu, potrivit Digi24.

Fostul președinte a primit aplauze, dar și cadouri. Alături de Traian Băsescu au venit nu doar liderii PMP, ci și simpatizanții.

Imediat după ce i-a predat lui Klaus Iohannis mandatul, Traian Băsescu a făcut o vizită în redacţia cotidianului „Evenimentul Zilei”. Traian Băsescu a făcut poze şi a semnat autografe. „Aș fi incântat să îmi spună lumea domnul comandant, că asta sunt. Preşedinte nu mai sunt”, a spus Traian Băsescu.

Liderii PMP i-au pregătit deja un birou la sediul partidului, dar Traian Băsescu evită să spună dacă se va mai implica în politica de partid. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.