Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Un avocat a fost reţinut în dosarul Mediafax

Bucureşti: Un avocat a fost reţinut în dosarul Mediafax

DISTRIBUIȚI

133502 –  12122014 –  Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au retinut joi, pentru 24 de ore, un avocat implicat in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani de la Mediafax. Potrivit reprezentantilor Parchetului General, este vorba de avocatul Dragos Chis. In dosar au fost retinute si alte persoane, printre care se afla si Sorin Dinu, potrivit Ziare.com.

Politistii si procurorii au efectuat, joi dimineata, 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor societati comerciale din domeniul media, printre care si Mediafax, precum si la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare de bani.

La actiune au participat aproape 100 de politisti din cadrul unitatilor centrale ale Politiei Romane.

Directia de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, efectueaza cercetari cu privire la un grup de firme din domeniul media banuite de implicare in savarsirea unor infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

Actiunea vine dupa ce, saptamana trecuta, au fost arestate preventiv 11 persoane acuzate de evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul MediaPro. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.