Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta: “Asigur doar o conducere tranzitorie a PSD până la congres”

Bucureşti: Victor Ponta: “Asigur doar o conducere tranzitorie a PSD până la congres”

DISTRIBUIȚI

133199 – 02122014  –  Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca el asigura doar o conducere „tranzitorie” a partidului pana la congresul din primavara, cand va trebui demarat un nou proiect politic, bazat pe concluziile ultimelor alegeri prezidentiale. „Practic, in acest moment asigur doar o conducere tranzitorie a PSD pana la momentul congresului din primavara cand cu siguranta este nevoie de un alt proiect politic pentru ciclul electoral 2015-2019 (…) PSD trebuie sa adopte un proiect politic care sa imbine doua componente esentiale. In primul rand grija fata de cei 5 milioane de romani care ne-au votat constant si care au asteptari legitime de la noi. In al doilea rand, o schimbare radicala care sa dovedeasca in mod concret si consecvent celor care ne acuza si ne resping, ca suntem capabili sa ne rupem de trecut”, a declarat Victor Ponta, potrivit  Evenimentul Zilei.

Intrebat la ce anume se refera cand vorbeste despre ruperea de comunism, la PCR sau la trecutul recent, Ponta a spus: „Ma refer la ceea ce este definit in mod simbolic ca fiind comunism!”.

„Trebuie sa aratam ca sprijinim onest si neconditionat asanarea vietii politice de persoane si sisteme corupte, si sa aratam ca nu suntem un partid controlat de personajele politice definite tot simbolic ca fiind baroni locali! PSD are nevoie de pastrarea imaginii de competenta administrativa si politici speciale pentru regiunile si categoriile de varsta care nu au incredere in noi, inclusiv un set de politici realiste si concrete pentru romanii din afara tarii”, a precizat Victor Ponta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.