Acasă Sud-Est Constanta Constanța: Curtea de Apel în pronunțare privind cererea lui Nicușor Constantinescu

Constanța: Curtea de Apel în pronunțare privind cererea lui Nicușor Constantinescu

DISTRIBUIȚI
nicusor_constantinescu

133331 – 05122014 – Nicușor Constantinescu a contestat la Curtea de Apel Constanța decizia magistraților Tribunalului Constanța, din 2 decembrie, de respingere a solicitării privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea a controlului judiciar.

Avocatul lui Nicuşor Constantinescu, Marius Mocanu, a depus în fața instanței decizia definitivă a Curții de Apel București prin care clientul său a fost eliberat din arest preventiv în celălalt dosar, care se judecă la București, precum și acte medicale din care reiese că acestuia trebuie să i se facă radioterapie., anunţă Agerpres.ro

Președintele suspendat al CJ Constanța a rămas în spatele gratiilor după ce, la sfârșitul lunii trecute, Curtea de Apel București a admis contestația acestuia față de măsura arestării preventive într-o altă cauză și a dispus cercetarea sub control judiciar.

Pe 7 noiembrie, magistrații Tribunalului Constanța au confirmat un al doilea mandat de arestare preventivă în lipsă emis pe numele lui Nicușor Constantinescu, la o zi după ce judecătorii Tribunalului București au confirmat arestarea preventivă a acestuia într-un alt dosar.

La Constanța, Constantinescu este cercetat pentru abuz în serviciu sub formă continuată într-un dosar privind Centrul Militar Zonal. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.