Acasă Sud-Est Constanta Constanţa: Peste jumătate de milion de pachete cu ţigări descoperite în Portul...

Constanţa: Peste jumătate de milion de pachete cu ţigări descoperite în Portul Constanţa

DISTRIBUIȚI

133384 –  09122014 – În cadrul unei acţiuni desfăşurate în Portul Constanţa Sud Agigea, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au confiscat peste jumătate de milion de pachete de țigări contrafăcute, sosite într-un container din direcţia Emiratele Arabe Unite cu destinaţia Tiraspol, Dacă ar fi fost originale, valoarea țigărilor depășea cinci milioane de lei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, pe 8 decembrie, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container încărcat cu ţigarete, care sosise din direcţia Emiratele Arabe Unite, via Malta, şi avea ca destinaţie finală o societate comercială din oraşul Tiraspol.

A fost luată măsura indisponibilizării întregii cantităţi de ţigarete şi lăsarea în custodia liniei de shipping până la finalizarea investigaţiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.  – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.