Acasă Uncategorized Constanţa: Tribunalul a respins cererea lui Nicuşor Constantiunescu de trecere sub control...

Constanţa: Tribunalul a respins cererea lui Nicuşor Constantiunescu de trecere sub control judiciar

DISTRIBUIȚI

133206 – 02122014  –  Tribunalul Constanta a respins, marti, solicitarea presedintelui suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, de inlocuire a masurii arestarii preventive cu cea a controlului judiciar, in dosarul Centrul Militar Zonal.

Decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel.

Presedintele suspendat al CJ Constanta ramane in continuare in spatele gratiilor dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, Curtea de Apel Bucuresti a admis contestatia acestuia fata de masura arestarii preventive intr-o alta cauza si a dispus cercetarea sub control judiciar.

La 7 noiembrie, magistratii Tribunalului Constanta au confirmat un al doilea mandat de arestare preventiva in lipsa emis pe numele lui Nicusor Constantinescu, la o zi dupa ce judecatorii Tribunalului Bucuresti au confirmat arestarea preventiva a acestuia intr-un alt dosar.

La Constanta, Constantinescu este cercetat pentru abuz in serviciu sub forma continuata intr-un dosar privind Centrul Militar Zonal.

La Bucuresti, acesta este cercetat in trei dosare, in unul dintre ele fiind trimis in judecata pentru trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinerea de foloase necuvenite.

Nicusor Constantinescu a venit pe 6 noiembrie la Bucuresti, din Turcia, dupa ce fusese retinut de Politia din Istanbul. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.