Acasă Sud-Vest Dolj Dolj: Lia Olguţa Vasilescu: Acuzaţia de plagiat este “o gafă de gâgă”

Dolj: Lia Olguţa Vasilescu: Acuzaţia de plagiat este “o gafă de gâgă”

DISTRIBUIȚI

133681 –  19122014 – Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a comentat decizia Comisiei de Etică a Universităţii Bucureşti de a se autosesiza în legătura cu teza ei de doctorat, asupra căreia există suspiciuni de plagiat.

„Am aflat din presă că sunt acuzată de plagiat. Această doamnă de care nu am auzit spune că am plagiat. În raportul de originalitate, doar 7% este plagiat şi este vorba despre un rezumat. Această doamnă a făcut o gafă de gâgă şi o s-o dau în judecată pentru calomnie. Merg cu fruntea sus pentru această teză de doctorat. Nu am avut sursă de inspiraţie. Este făcută mai mult pentru studenţi. La teza de doctorat am lucrat patru ani“, a declarat, vineri, Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Gandul.info.

De asemenea, Olguţa Vasilescu a declarat că tatăl său a suferit foarte mult în momentul în care a auzit că planează suspiciunea de plagiat asupra tezei de doctorat a fiicei sale.

„O să merg până în pânzele albe. Tata este profesor de filosofie şi a suferit foarte mult când a auzit asta. Este vorba despre o acţiune politică. Am băgat-o în seamă prea mult pe doamna aceasta“, a precizat Olguţa Vasilescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.