Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Europarlamentarul Victor Negrescu: Am încredere că Rep. Moldova va avea, în cel...

Europarlamentarul Victor Negrescu: Am încredere că Rep. Moldova va avea, în cel mai scurt timp, un Guvern pro-european!

DISTRIBUIȚI

133222– 02122014 – Eurodeputatul PSD Victor Negrescu, singurul membru al Parlamentului European cu un cabinet deschis în Rep. Moldova, afirmă că rezultatul votului din Rep. Moldova, prin victoria partidelor pro-europene, oferă orizontul unui guvern pro-european.

„Ca singur europarlamentar cu un cabinet deschis în Rep. Moldova, cred cu tărie în parcursul european al vecinilor noștri și cred că locul lor este alături de România, în cadrul Uniunii Europene. Am speranța că acest rezultat reprezintă garanția continuării guvernării pro-europene în Republica Moldova, o direcție care până acum, inclusiv prin sprijinul României, a adus numeroase avantaje cetățenilor moldoveni”, susţine Victor Negrescu.

Acesta subliniază că rezultatul votului din Rep. Moldova trebuie văzut și ca o “dorință a apropierii de România, ca un semnal de încredere dat de vecinii noștri de peste Prut față de relația cu țara noastră. Este un vot care arată României că a procedat corect sprijinind toate acele proiecte care au apropiat Chișinăul de partenerii din Uniunea Europeană. Ultimii doi ani au reprezentat un pas major către îmbunătățirea relațiilor bilaterale și sunt convins că vom continua pe acest drum și în viitor”, afirmă europarlamentarul Victor Negrescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.