Acasă Externe Pakistan: Masacru într-o şcoală din Pakistan: Cel puţin 100 de morţi

Pakistan: Masacru într-o şcoală din Pakistan: Cel puţin 100 de morţi

DISTRIBUIȚI

133574 –  16122014 – Cel putin 100 de persoane, dintre care 84 de copii, au murit,  dup ace talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, potrivit Reuters.

Un jurnalist al agentiei de presa aflat la fata locului a afirmat ca a auzit focuri de arma din interiorul scolii in timp ce militari au inconjurat cladirea. Ambulante transporta copii raniti la spital.

„Eram in fata scolii si dintr-o data au inceput impuscaturile. Era haos peste tot si se auzeau tipetele copiilor si cadrelor didactice”, a declarat Jamshed Khan, un sofer de autobuz scolar.

Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori.

Atacul a fost imediat revendicat de Miscarea Talibanilor din Pakistan (TTP), principalul grup rebel islamist din tara, ca raspuns la ofensiva miitara asupra miscarii intr-o zona din apropierea orasului Peshawar, a spus Muhammad Khurasani, un purtator de cuvant al insurgentilor. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.