Acasă Vest Arad Arad: Cinci migranţi sirieni ascunşi într-un microbuz

Arad: Cinci migranţi sirieni ascunşi într-un microbuz

DISTRIBUIȚI

134430 – 30012015 – Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, pe 29 ianuarie, într-o autoizotermă condusă de un cetăţean bulgar, cinci migranţi sirieni ascunşi într-un spaţiu special amenajat, în spatele banchetei. Cu ocazia controlului microbuzului, poliţiştii de frontieră au constatat o diferenţă între lungimea spaţiului de încărcare şi lungimea totală a compartimentului marfă, motiv pentru care s-a trecut la un control amănunţit al mijlocului de transport. Astfel, au fost descoperite ascunse într-un spaţiu special amenajat în spatele banchetei din dreapta, cinci persoane de sex masculin.

Şoferul împreună cu cele cinci persoane au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, pentru cercetări.

În urma acestora, a rezultat faptul că persoanele descoperite ascunse sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 ani şi intenţionau să ajungă ilegal în Spaţiul Schengen.

Poliţistii de frontieră arădeni au întocmit cetăţenilor sirieni acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferului bulgar pentru trafic de migranţi, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun la finalizarea cercetărilor. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.