Acasă Sud Arges Argeş: Alertă din cauza unei ameninţări cu bombă trimisă de doi copii

Argeş: Alertă din cauza unei ameninţări cu bombă trimisă de doi copii

DISTRIBUIȚI

134065 – 16012015 – Autoritatile au intrat in alerta dupa ce doi elevi de clasa a IV-a de la o scoala din Pitesti au trimis Administratiei Judetene a Finantelor Publice (AJFP) Arges, prin e-mail, o amenintare cu bomba, cerand eliberarea din arest a primarului Tudor Pendiuc si a omului de afaceri Cornel Penescu.

Joi dupa-amiaza, Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Pitesti a fost sesizata de catre conducerea AJFP Arges ca pe adresa electronica a institutiei a fost primita o amenintare cu bomba, cu scop revendicativ, potrivit Ziare.com.

Potrivit politistilor de la Crima Organizata din Pitesti, imediat s-a creat la nivelul Serviciului Teritorial Pitesti al DIICOT o echipa operativa complexa, care a stabilit ca e-mailul a fost trimis in gluma, de la Scoala nr. 3 „Ion Pillat”, de catre doi elevi de clasa a IV-a, de pe un calculator din laboratorul de informatica al unitatii scolare.

Conform unor surse judiciare, cei care au trimis e-mailul cereau eliberarea din arest a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, dar si a omului de afaceri Cornel Penescu, amenintand ca in caz contrar vor detona o bomba la sediul AJFP Arges, situata intr-o zona intens circulata din oras.

Cei doi copii care au trimis mesajul de amenintare nu vor putea fi sanctionati penal sau contraventional pentru fapta lor.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Arges nu a formulat un punct de vedere referitor la acest incident. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.