Acasă Economie Bistriţa-Năsăud: Maramureşeni, prinşi cu ţigări de contrabandă în zona Beclean

Bistriţa-Năsăud: Maramureşeni, prinşi cu ţigări de contrabandă în zona Beclean

DISTRIBUIȚI

134231 – 23012015  – Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au depistat, în trafic, doi bărbaţi care transportau peste 10.000 de pachete de ţigări, fără documente legale, provenite din  Ucraina. Cei doi au fost reţinuţi pentru contrabandă.

Poliţiştii de la Poliţia Oraşului Beclean, cu sprijinul celor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, au oprit în trafic, joi, pe raza localităţii Becleanuţ, un autoturism în care se aflau doi bărbaţi, în vârstă de 59, respectiv de 60 de ani, ambii din comuna Bistra, judeţul Maramureş, bănuiţi de contrabandă cu ţigarete.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit în portbagajul şi în habitaclul autoturismului 210.000 de ţigarete, de mai multe mărci, provenite din Ucraina, fără documente legale.

Ţigaretele, cu o valoarea de piaţă estimată la 100.000 de lei, au fost confiscate.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraţilor, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.