Acasă Sud-Est Braila Brăila: Bunea Stancu se pregăteşte pentru un concurs de muzică în penitenciar

Brăila: Bunea Stancu se pregăteşte pentru un concurs de muzică în penitenciar

DISTRIBUIȚI

134166 – 21012015 – Presedintele revocat al Consiliului Judetean (CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu, trimis in judecata de DNA Galati pentru abuz in serviciu si conflict de interese, fredoneaza o melodie, spunand ca vrea sa participe „la un concurs de muzica usora in penitenciar”, potrivit unei înregistrări audio prezentată de Infobraila.ro.

„La, la, la (…) si toate sunt frumoase”, asa-si incepe Bunea Stancu recitalul, afirmand ca „deja” se pregateste pentru a participa la concursul de muzica usoara in penitenciar.

„Nu asa vrea clasa politica?”, se intreba retoric Bunea Stancu.

Una dintre controversele amuzante ale mandatelor lui Bunea Stancu la sefia judetului consta in faptul ca social-democratul prezenta fiecare editie a concursului „Karaoke Star-Vedeta pentru o zi!”, organizat de Consiliul Judetean si Primaria Braila si transmis de o televiziune locala.

„Asa o sa ma umplu si eu de bani. Sper sa ma plateasca cineva pentru prestatia mea. Daca nu o sa mai prezint spectacole, o sa ma apuc de cantat, sa fac si eu un ban. Nu poti lasa pe mana oricui un astfel de spectacol. Daca nu stii sa-l moderezi, iese o panarama”, afirma Stancu la prima editia a concursului, in 2008. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.