Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Arestatul Ioan Adam s-a decis să demisioneze

Bucureşti: Arestatul Ioan Adam s-a decis să demisioneze

DISTRIBUIȚI

 134253 – 23012015  –  Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, vineri, cererea de demisie din calitatea de deputat a social-democratului Ioan Adam, arestat preventiv în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri. Ioan Adam a fost trimis în judecată, alături de Viorel Hrebenciu şi fiul acestuia, Gheorghe Paltin Sturdza şi Tudor Chiuariu. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a precizat, după şedinţa conducerii Camerei, că demisia lui Ioan Adam va fi înaintată plenului, în data de 2 februarie a. c, pentru a se lua act de decizia acestuia, potrivit B1 Tv.

”Am primit demisia deputaului Ioan Adam din calitatea de deputat al Parlamentului României, pe care o voi înainta pe 2 februarie plenului”, a anunţat Zgonea.

Ioan Adam este în arest preventiv din 20 noiembrie 2014 şi, alături de fostul deputat Viorel Hrebenciuc, fiul acestuia, Andrei Hrebenciuc, senatorul Tudor Chiuariu şi alte 13 persoane a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, în dosarul retrocedării ilegale de păduri. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.