Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Autorităţile bulgare vor să beneficieze de experienţa acumulată de ANI

Bucureşti: Autorităţile bulgare vor să beneficieze de experienţa acumulată de ANI

DISTRIBUIȚI

 134078 – 16012015 – Președintele Agenției Naționale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, a primit vineri vizita viceprim-ministrului Bulgariei, Meglena Kuneva, responsabilă pentru coordonarea Politicilor Europene și Problemele Instituționale, fost comisar european pentru Protecția Consumatorilor în perioada 2007 – 2010, potrivit unui comunicat al ANI.

Pe parcusul întâlnirii, au fost abordate teme generale precum prevenirea și combaterea corupției sau sistemul declarațiilor de avere și de interese, dar și aspecte particulare, cum ar fi modalitatea de funcționare a ANI, rezultatele obținute în activitatea de evaluare a incompatibilităților, conflictelor de interese sau a averilor nejustificate și, nu în ultimul rând, eforturile depuse de ANI în îndeplinirea obiectivelor stabilite pentru România prin Mecanismul de Cooperare și Verificare – Condiționalitatea 2.

            Horia Georgescu și Meglena Kuneva au evidențiat oportunitatea stabilirii unui mecanism de cooperare între cele două părți, astfel încât autoritățile bulgare să beneficieze de experiența acumulată de ANI în ultimii șapte ani pe palierul prevenirii și combaterii, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.