Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Dragnea: “Colegii nu ne-au lăsat să demisionăm”

Bucureşti: Dragnea: “Colegii nu ne-au lăsat să demisionăm”

DISTRIBUIȚI

 134184 – 22012015 –  Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca singurii vinovati pentru pierderea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2014 sunt el si Victor Ponta, dar colegii din conducerea formatiunii „n-au vrut sa ne lase sa ne dam demisia”.

„Ne-am pus mandatele pe masa Comitetului Executiv. In unanimitate au spus ca noi trebuie sa ramanem in continuare si sa gestionam partidul si sa ramanem la guvernare. Singurii vinovati suntem eu si cu Victor Ponta, n-au vrut sa ne lase sa ne dam demisia. A fost o discutie timp de sase ore extrem de rationala”, a explicat Dragnea, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Declaratia sa vine dupa ce, marti, Radu Mazare a cerut demisia premierului Victor Ponta, dupa infrangerea neasteptata la alegerile prezidentiale din luna noiembrie a anului trecut.

„Si eu sunt deranjat de faptul ca sunt aratat cu degetul pentru esecul lui Ponta si lui Dragnea. Eu, daca as pierde la primarie, mi-as depune mandatul, nu as da vina pe sefii de organizatii mici”, a precizat primarul Constantei.

Intrebat daca sugereaza ca Victor Ponta ar trebui sa isi dea demisia din functie de prim-ministru, edilul de la malul marii a raspuns: „In mod normal si onorabil, da”.

In replica, Victor Ponta a spus ca „este dreptul” primarului Constantei sa-i ceara demisia, dar ca deciziile vor fi luate in structurile PSD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.