Acasă Politic Bucureşti: Dragnea susține  legea securităţii cibernetice

Bucureşti: Dragnea susține  legea securităţii cibernetice

DISTRIBUIȚI

134234 – 23012015  – Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat, joi, ca nu doreste renuntarea la legile sigurantei, dar ca trebuie gasita o formula in acord cu Constitutia si drepturile fundamentale. Acesta a spus ca sunb nicio forma nu trebuie sa fim „autisti”, sa ignoram riscurile zonei in care se afla Romania.

„Eu nu vreau sa renuntam la idee, pentru ca unul din drepturile fundamentale e dreptul la viata. Alt drept e cel la protectie, atat pentru noi, copii, familii, comunitate. Eu zic ca nu trebuie sa fim autisti si sa nu vedem in ce zona ne aflam si care sunt riscurile, din ce in ce mai mari care apar in ce priveste siguranta nationala”, a spus Dragnea, potrivit Ziare.com.

Dragnea sustine ca institutiile statului trebuie sa aiba, in niste limite, parghiile necesare pentru a asigura siguranta nationala.

„Trebuie sa gasim o formula, nu trebuie sa renuntam pur si simplu, pentru ca amenintarile la adresa sigurantei nationale nu inceteaza odata cu respingerea de la CCR. Asta e o certitudine”, a declarat Dragnea.

Judecătorii CCR au stabilit miercuri ca Legea securitatii cibernetice, cunoscuta sunt numele de „Legea Big Brother”, este neconstitutionala.

Decizia ca Legea securitatii cibernetice este neconstitutionala in ansamblul ei, pentru ca nu a respectat in totalitate normele de tehnica legislativa, coerenta, claritate, previzibilitate, dar si pentru ca nu are avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost luata cu majoritate de voturi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.