Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea, suspectă în dosarul Microsoft

Bucureşti: Elena Udrea, suspectă în dosarul Microsoft

DISTRIBUIȚI

udreaȘefa PMP zice că nu e vinovată133912 –  09012015 –  Numele Elenei Udrea apare în Dosarul Microsoft, conform unui document al DNA. Procurorii anticorupţie susţin că Elena Udrea nu a declarat o serie de sume deținute de fostul său soț, Dorin Cocoș. Potrivit documentului DNA, Dorin Cocoș a primit mită din partea mai multor persoane pentru a interveni pe lângă oficiali din Guvern. Acești bani i-ar fi venit lui Dorin Cocoș prin intermediul unor credite pe care i le-au direcționat cei implicați.

Procurorii menționează că în declarația de avere a Elenei Udrea nu sunt menționate aceste sume. Procurorii susțin că din moment ce aceste sume nu sunt trecute: ”apreciem că nu poate fi vorba de o simplă omisiune”.

Elena Udrea sustine ca totul pleaca de fapt de la fostul sau sot Dorin Cocos care nu i-ar fi spus adevarul, iar ea ar fi avut cum sa declare corect averea sotului sau.

„Inteleg ca e vorba de 2009. El ca persoana fizica si-ar fi imprumutat propria firma. Nu am stiut. Eu am publicat in declaratia de avere tot ce stiam. Am vorbit inca de atunci cu directorul ANI ca legea este prost facuta. Nu poti sa obligi o persoana sa isi asume ce face o alta persoana. Sa presupunem ca fostul meu sot ar fi cumparat un apartament unei amante – mi-ar fi spus mie asa ceva? Evident nu! Nu poti sa iti asumi sa declari veniturile unei alte persoane cand poate nu iti spune adevarul. Acel imprumut pe care l-ar fi facut propriei firme nu mi-a fost adus la cunostiinta”, a explicat Elena Udrea la Realitatea TV.

„Din moment ce eram obligata sa trec in declaratia mea de avere si acele imprumuturi dar n-am stiut de ele, asa apare probabil numele meu in dosar”, a mai precizat Elena Udrea, acuzand faptul ca presa incearca sa lege numele sau de dosare de coruptie fara se existe dovezi ale implicarii sale. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.