Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Elena Udrea: Traian Băsescu va decide singur cum va colabora cu...

Bucureşti: Elena Udrea: Traian Băsescu va decide singur cum va colabora cu PMP

DISTRIBUIȚI

133855 –  07012015 – Presedintele PMP, Elena Udrea, nu crede ca in partidul pe care il conduce cineva ar gandi altfel decat sa-i ofere presedintelui Traian Basescu orice rol si-ar dori sa-l joace. Udrea a declarat la RFI Romania ca fostul sef al statului va decide singur cum va colabora cu aceasta formatiune.

„Cred ca presedintele Traian Basescu va spune singur ce rol isi asuma in legatura cu Partidul Miscarea Populara. Cert este ca noi suntem partidul care a sustinut si a revendicat mostenirea presedintelui, in sensul in care noi ne dorim ca mai departe sa punem in practica acele reforme lasate de Traian Basescu pentru a fi implementate, reforma constitutionala, reforma in sistemul sanitar, reforma clasei politice, prin introducerea legii transparentizarii finantarii partidelor politice. Deci sunt foarte multe legi pe care PMP isi doreste sa le puna in practica si cred ca vom avea sprijinul presedintelui Traian Basescu in activitatea noastra de partid de opozitie la PSD”, a declarat Elena Udrea.

„Presedintele va alege singur care este modalitatea in care va colabora cu Partidul Miscarea Populara. Punctul meu de vedere l-am mai spus, cred ca de experienta pe care o are Traian Basescu astazi ar trebui sa profite intreaga clasa politica si Romania in totalitate”, a mai spus presedintele PMP. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.