Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Fost secretar de stat şi secretarul general al Ministerului Agriculturii, reţinuţi...

Bucureşti: Fost secretar de stat şi secretarul general al Ministerului Agriculturii, reţinuţi de DNA

DISTRIBUIȚI

133897 –  09012015 –  Fostul secretar de stat din Ministerul Agriculturii, Nagy Peter Tamas, si secretarul general al institutiei, Virgil Gaman, au fost retinuti, joi seara, de procurorii anticoruptie, in dosarul mitei de 40.000 de euro din contracte fictive.

Cei doi au primit aproape 177.000 de lei, prin intermediul unor firme, potrivit DNA.

Nagy si Gaman sunt acuzati de luare de mita si instigare la uz de fals, la fals in inscrisuri sub semnatura privata si la spalare de bani, a precizat DNA.

Alaturi de ei au fost retinuti Claudiu Vasilescu si Haller Zoltan-Jozsef, administratori unor firme prin care Nagy si Gaman au primit mita. Vasilescu si Haller sunt urmariti penal pentru complicitate la luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani.

Cei patru retinuti vor fi prezentati, vineri, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

In acest dosar este urmarit penal si europarlamentarul Constantin Rebega, care a primit, printr-un intermediar, 23.000 de lei, potrivit procurorilor anticoruptie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.