Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Ilie Sârbu, luat separat

Bucureşti: Ilie Sârbu, luat separat

DISTRIBUIȚI


ilie sarbu134239 – 23012015  –
 Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD şi socrul premierului Victor Ponta, este cercetat în continuare în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure de la Braşov, chiar dacă nu a fost încă trimis în judecată, alături de ceilalţi inculpaţi.

Potrivit Stiripesurse.ro, DNA Brașov a disjuns cauza privindu-i pe senatorii Ilie Sârbu și Dan Șova, precum și alte persoane, din dosarul în care a fost trimis în judecată Viorel Hrebenciuc,  întrucât cercetările nu au fost finalizate din motive obiective până la momentul întocmirii rechizitoriului, Potrivit rechizitoriului DNA, Ilie Sârbu este cercetat în legătură cu fapte de instigare şi folosirea funcţiei politice pentru obţinerea de foloase necuvenite.

„Având în vedere faptul că cercetările nu au fost finalizate din motive obiective până la momentul întocmirii rechizitoriului cu privire la toate faptele și persoanele, nefiind lămurită, dincolo de orice îndoială, existența tuturor faptelor și contribuția tuturor persoanelor implicate, se va dispune disjungerea cauzei, formarea unui nou dosar și continuarea cercetărilor cu privire la: inculpatul Viorel Hrebenciuc, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 47 Cod penal rap. la art. 13 din Legea nr. 78/2000 (faptă comisă în legătură cu suspectul Ilie Sârbu); art. 13 din Legea nr. 78/2000 (faptă comisă în legătură cu suspectul Dan Șova); art. 292 Cod penal rap. la art. 6 și art. 7 lit. a din Legea nr. 78/2000 (faptă comisă în legătură cu suspectul Dan Șova); (…) inculpatul Ilie Sârbu, pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de art. 13 din Legea nr. 78/2000 și art. 367 alin. 1 Cod penal; inculpatul Dan Șova, pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 291 rap. la art. 6, art. 7 lit. a din Legea nr. 78/2000”, se arată în rechizitoriu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.