Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Iohannis, la întoarcerea de la Paris: “Am discutat cu mulţi lideri...

Bucureşti: Iohannis, la întoarcerea de la Paris: “Am discutat cu mulţi lideri politici din lume”

DISTRIBUIȚI

133925 –12012015 – Președintele Klaus Iohannis a declarat, duminică seara, la întoarcerea de la Paris unde a participat la Marșul Solidarității alături de alți 50 de șefi de stat și guvern, că a avut ocazia să discute cu mulți lideri politici îngrijorați de ofensiva terorismului. ”Nu a fost doar un marș al solidarității francezilor, ci un marș al solidarității internaționale, un semnal de a lupta împotriva extremismului de orice fel”, a afirmat președintele, potrivit B1 Tv.

”Nu au participat doar creștini, ci și musulmani, atei, evrei, agnostici. Au venit înalți reprezentanți ai Israelului, îngrijorați de ofensiva terorismului. Am avut ocazia să discut cu mulți lideri politici și din Europa și din lume. Am discutat cu Merkel, cu Junker, cu Donald Tusk, premierul Olandei, președintele Ucrainei și mulți alții”, a mai spus șeful statului.

”Doresc să folosesc acest prilej pentru a-i mulțumi președintelui Franței, Francois Hollande, pentru invitație și pentru călduroasa primire. Mă bucur că am ptutu să-i fiu alături în aceste momente grele pentru națiunea franceză”, a încheiat Klaus Iohannis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.