Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Klaus Iohannis şi Victor Ponta se întâlnesc din nou

Bucureşti: Klaus Iohannis şi Victor Ponta se întâlnesc din nou

DISTRIBUIȚI

133788 –  06012015  –  Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc, marti, din nou, cu ocazia ceremoniei de investitura a noului sef al Statului Major General. Administratia Prezidentiala anunta ca resedintele participa, la orele 14.00, la ceremonia de investire a generalului Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major General al Armatei.

„Supranumit Generalul desertului, domnul Nicolae-Ionel Ciuca a condus Batalionul 26 infanterie cu care a participat la misiuni de lupta in Afganistan si Irak, intre anii 2002 – 2004″, se mai arată în comunicat.

De asemena, la evenimentul din Aula Ministerului Apararii Nationale va participa si prim-ministrul Victor Ponta, potrivit unui comunicat al Guvernului.

La 29 decembrie, Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Nicolae-Ionel Ciuca in functia de sef al Statului Major, incepand cu 1 ianuarie, acesta fiind anterior loctiitorul celui care a detinut anterior aceasta functie, generalul Stefan Danila.

Aflat in fruntea armatei romane de 4 ani, din ianuarie 2011, Danila a fost ulterior numit de premierul Ponta in functia de consilier de stat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.