Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Noi consultări cu partidele la Preşedinţie

Bucureşti: Noi consultări cu partidele la Preşedinţie

DISTRIBUIȚI

134321 – 28012015 – Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice la Palatul Cotroceni, pentru o noua runda de discutii, de aceasta data despre prioritatile legislative ale urmatoarei sesiuni parlamentare. Reprezentantii formatiunilor politice care au grupuri in Parlament sunt asteptati la Cotroceni miercuri, a anuntat Administratia Prezidentiala.

„Miercuri, 28 ianuarie a.c., presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, invita partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlamentul Romaniei la Palatul Cotroceni, in vederea unor consultari referitoare la prioritatile legislative ale urmatoarei sesiuni parlamentare. Pe agenda discutiilor se vor afla mai buna organizare a votului in strainatate, finantarea campaniilor electorale si a partidelor politice si accelerarea procedurilor privind ridicarea imunitatii parlamentare”, se arata intr-un comunicat al Presedintiei.

Consultarile incep la orele 10.00 si se vor incheia la ora 18.00. Au fost invitate in ordine PSD, PNL, UNPR, PC, UDMR, grupul minoritatilor nationale si PP-DD. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.