Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: PSD acuză PNL că este continuatorul modelului Băsescu de a face...

București: PSD acuză PNL că este continuatorul modelului Băsescu de a face politică

DISTRIBUIȚI

134028 –14012015 – PNL vrea sa provoace un conflict intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta, pentru ca o buna colaborare intre cei doi ii lasa fara argumente care sa justifice preluarea guvernarii, conform deputatului Ionel Arsene, presedinte al PSD Neamt.

”În urma consultărilor care au fost organizate la Cotroceni ne-am putut convinge că Partidul Național Liberal și-a construit o agendă pe care interesul public al românilor nu are loc. După cum putem constata atât din declarațiile de ieri ale liderilor liberali, dar și din cele anterioare, PNL încearcă să provoace un conflict între președinte și premier. Scopul este evident. Partidul condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga trebuie să-și justifice cererile tot mai insistente de a prelua guvernarea și, de asemenea, să crească presiunea publică în acest sens. O bună relație de colaborare între premierul Victor Ponta și președintele Klaus Iohannis, așa cum avem acum, nu ajută deloc planurilor pe care și le-au făcut liberalii pentru Palatul Victoria”, precizeaza Ionel Arsene, citat de Vestea.net.

Deputatul sustine ca PNL ar urmari sa continue stilul conflictual de a face politica consacrat de fostul presedinte Traian Basescu.

„Este de neînțeles de ce liberalii aleg să fie continuatorii modelului Băsescu de a face politică și încearcă să creeze conflicte instituționale acolo unde ele nu există. Pentru români, faptul că președintele și premierul pot să aibă o bună relație de colaborare este o situație extrem de pozitivă. Aceasta este normalitatea pe care ne-o doream și pe care partidele parlamentare au datoria s-o păstreze și să o sprijine”, conchide Arsene. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.